MICROPIRINEU 2020 – 22 DE FEBRER – ARANSA (CERDANYA)

A punt la Micropirineu 2020, la cursa per a infants i adolescents fondistes.

El pròxim dissabte 22 de febrer se celebrarà la Micropirineu 2020 a l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, a la Cerdanya.

Amb l’objectiu de promoure aquest esport i els seus valors entre la mainada, des de Cerdanya Nòrdic volem compartir una jornada de competició amb les famílies i clubs en un ambient festiu, esportiu i ple de sorpreses. Comptarem amb la presència d’estands de material d’esquí nòrdic. A més celebrarem un sorteig de productes Salomon, Hoko, Inovik, Jorma, SkiBike i X-Pirience entre tots els participants. Destacant uns rollers ski de patinador Inovik i esquís junior de Salomon!

I per arrodonir-ho, l’estació d’Aransa organitza un vermut musical que completarà el ja famós i suculent avituallament al final de la cursa.

La Micropirineu és una cursa per a nenes i nens de les categories U-6,4 fins a la categoria U-16, els quals competiran en la modalitat d’esprints. Cada participant rebrà una bossa amb obsequis dels patrocinadors que han fet possible la Micropirineu com els laboratoris Bioderma (cremes solars), la cooperativa Cadí, la línia Inovik de Decathlon o Pànxing. A més, entre d’altres, hi trobareu una cinta de cap Inovik per esquiar. També hi haurà obsequis i medalles amb un disseny exclusiu per als guanyadors.

 

 • INSCRIPCIONS:
  • DATA LÍMIT: fins el 20 de febrer a mitjanit.
  • FEDERATS: 10 € – Inscripció a través dels clubs per extranet de la FCEH.
  • NO FEDERATS: 12 € (amb assegurança), mitjançant el següent enllaç.


 • HORARIS:
  • Entrega de dorsals a partir de les 8.30 h.
  • Inici de cursa: 10 h.
  • Entrega de premis a partir de les 13.00 h, moment en què començarà el vermut musical que organitza l’estació d’Aransa.

Aprofitem el comunicat per agrair l’estació d’Aransa poder fer la Micropirineu, així com tots els patrocinadors que ens han donat obsequis o han ajudat econòmicament; i, finalment, gràcies a tots i totes per participar-hi!