Campions d’Espanya de rollerski

Un fondista català, campió d’Espanya de rollerski

Els fondistes del Club Esquí Bellver tornen amb medalles dels campionats espanyols de  Rollerski.

El passat cap de setmana, 14 i 15 de setembre, es va celebrar el campionat de rollerski d’Espanya a la ciutat d’Osca, Jaca. Amb el nom de Campionats d’Espanya de Rollerski Loterias – Ciutat de Jaca, aquests van ser organitzats per la Federació Aragonesa d’Esports d’Hivern (FADI), el Club Pirineísta Mayencos i la RFEDI (federació espanyola d’esports
d’hivern).

El dissabte a la tarda es va disputar la cronoescalada individual, en tècnica clàssica, amb una longitud per a les categories superiors de 2,6 km i un recorregut dur amb la pujada al Fort de Rapitán.

La competició del diumenge es va disputar en la modalitat de persecució per a U18 i superiors, i sortida en massa per a categories inferiors en tècnica lliure.

El fondista de Bellver Gral Sellès va destacar en categoria masculina amb un bronze molt disputat entre ell i el segon en el podi, el veterà i olímpic Diego Ruiz. A més, Sellès va ser Campió d’Espanya en categoria sènior.

Pel que fa a categories de nens i nenes, els germans Joana i Jofre Puig del Club Esquí Bellver van quedar primers en U12, amb 14:10 i 13:37, respectivament.

A les medalles d’or del club, també cal sumar-hi altres podis dels fondistes cerdans, germans i components del centre de tecnificació català, Maria i Bernat Sellés. Així com bronzes, plates i primers cinquens llocs de Xavi López (en tècnica patinadora), Eva de la Hera (en patinadora), Iván Barnola (en tècniques clàssica i patinadora), Martina Sellés (en clàssica i patinadora) i Martí Gasch (en clàssica i patinadora).

I, per acabar, el Club Esquí Bellver va quedar en segon lloc en el rànquing de clubs  espanyols en el còmput dels punts globals.

Per ampliar informació, podeu consultar el següent enllaç:

Disputados campeonatos de España de Rollerski Loterías en Jaca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.