A L’HIVERN, ESQUÍ NÒRDIC!

Apropeu-vos a la natura, l’esport i el respecte amb el Cerdanya Nòrdic!

Cada cap de setmana ens trobem a les estacions de Lles i Aransa: practiquem l’esquí de fons amb activitats i bon ambient familiar!

Tenim grups a partir dels 3 anys: els petits gaudeixen dels jocs, mentre guanyen confiança i equilibri. Quan creixen, fan pinya i fan esquiades més llargues. I els adolescents ja són bons fondistes, alguns participen en competicions i tracem futurs esportistes d’elit! 

Els caps de setmana, els petits d’iniciació (3-8 anys) fan activitats un dia; i els de pretecnificació (9-11 anys) i tecnificació (12-18 anys) poden escollir venir un dia, dos dies o bé els tres dies (divendres a la tarda, dissabte i diumenge).

A més, oferim els cursos de Nadal (del 27 al 30 de desembre) i el de Reis (del 2 al 4 de gener) gratuïts als fondistes que entrenen els caps de setmana i oberts a tots els nens i nenes que vulguin venir a gaudir de la neu amb nosaltres!

Podeu consultar els imports dels cursos i les activitats en el díptic:

Per a formalitzar la inscripció, cal emplenar el formulari següent: ENLLAÇ A INSCRIPCIONS