Micro Pirineu 2017

El dissabte passat va tenir lloc la cursa Micro Pirineu 2017 organitzada pel nostre club. Les magnífiques condicions de neu i l’estupenda preparació del circuit per part dels tècnics del club i de l’estació de Lles van fer que la cursa fos tot un èxit!!

A més aquest any ha estat el primer any que hem provat la modalitat d’sprints per aquesta prova, i tothom en va sortir molt satisfet, especialment els nens que s’ho van passar d’allò mes bé durant tot el matí.

No cal dir també que l’avituallament  de la Micro Pirineus ja és conegut mundialment, així que agraïm l’esforç a tothom que hi colabora!

Us deixo algunes fotos de l’esdeveniment:

Fotos Lluís Sellés
Fotos Roger Vilà

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *