Inscripcions als cursos per la Temporada 21-22

Hola, fondistes!,

ja ha arribat la neu i els nervis: obrim inscripcions!

Ja tenim a punt la informació dels cursets per aquesta temporada, i mantenim algunes de les novetats de l’any passat. La podeu consultar en el següent document:

Per tal de formalitzar-les, cal que empleneu el formulari enllaçat: heu de tenir en compte que és necessari emplenar un formulari per fondista inscrit.

Recordar-vos que cal la inscripció per poder participar en els cursets. Pel que fa a dates, el grup de tecnificació inicia la temporada 2021-2022 el pròxim 1 de desembre, i la resta de grups arrenquen el curs el 4 de desembre de 2021.

Us comuniquem que, amb motiu de l’estat actual de la pandèmia, hem cregut prudent anul·lar el dinar de germanor d’aquest dissabte 27 de novembre. De totes maneres, i amb les mesures pertinents, celebrarem el mercat de 2à mà al Refugi de Cap del Rec de Lles, el mateix dissabte 27 de novembre a partir de quarts d’una.

Recordeu que és un bon moment per vendre i comprar material necessari, així com de retornar el material de lloguer del club i demanar-ne de nou per a aquesta temporada.

Ens sap greu no celebrar el dinar de germanor: esperem que vinguin bons temps i retrobar-nos amb un bon àpat!

Salut i neu!

Qualsevol dubte, podeu omplir el formulari de contacte o enviar un correu electrònic a cerdanyanordic@gmail.com.

Club d’Esquí Nòrdic de la Cerdanya