2a prova puntuable de Copa Espanya de la temporada 20/21

Els dies 23 i 24 de gener es va celebrar a l’estació Larra-Belagua de la Vall del Roncal (Navarra) la 2a prova puntuable de Copa Espanya de la temporada 20/21, que s’organitzava juntament amb els Campeonats de Esukadi, Nafarroa i Aragón. El Procicat permet les competicions d’àmbit estatal i internacional i evidentment l’equip de competició del club ho està aprofitant. L’actuació dels nostres corredors i corredores ha estat de molt alt rendiment, enhorabona per tota ells.

A les proves de dissabte amb patinador, amb dures condicions de fred, neu i vent fort, van fer or i 4rta posició a la categoria U18 en Bernat Sellés i en Xavi López respectivament. La Gal·la una meritòria 22a posició havent de lluitar contra els pitjors moments de ratxes de vent que superava els 60 km/h. El dur circuit de U16 homes, que s’enfilava fins a dalt de tot com els U18 el va completar en Martí Gasch amb un fantàstic desè lloc en una categoria de 20 participants. Finalment plata i bronze de la Joana Puig i d’en Guim Gabarró a U14 i la primera posició de Jofre Puig a la categoria de U10.

L’endemà diumenge amb clàssic van repetir or en Bernat a U18 i en Xavi es va enfilar al podi amb un meritori bronze, Gal·la 22a, Martí 13è, Joana or, Guim bronze va repetir en Jofre la primera posició. Destacar la bona feina de les entrenadores i l’excel·lent preparació d’esquís, essent els nostres alguns dels pocs corredors que van encertar de ple l’enceratge en condicions complexes i canviants per encertar-la. Finalment agrair també la feina dels adults del club que van acompanyar l’expedició sense els quals hagués sigut impossible el trasllat, la intendència, cuina de tots els àpats des de dijous fins a diumenge, logística, etc..

La propera prova seran els esprints i llarga distància a Beret el primer cap de setmana de febrer. Allà estarem!